Predstavitve

PO-stoj na živi ulici

9. september 2017 ob 15.00, Ulice Postojne

Tudi letos pripravljamo zdaj že tradicionalni dogodek PO-stoj na živi ulici s tržnico nevladnih organizacij. Vabljeni k sodelovanju.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

V soboto, 9. 9. 2017 ob 15.00 vas vabimo na ulice Postojne  k sodelovanju na  dogodku Po-stoj na živi ulici.

Tudi letos organiziramo Tržnico nevladnih organizacij Primorsko-notranjske, kjer želimo širšemu občinstvu predstaviti široko paleto nevladnih organizacij in njihovih dejavnosti. Zaradi omejitve prijav vas pozivamo k čim prejšnji prijavi. V kolikor bi želeli delovanje svoje organizacije predstaviti s programom, nam to prosim sporočite.
 

Prijava na dogodek je obvezna. Na dogodek se lahko prijavite na naslovu https://www.boreo.si/dogodki/prijave/313

Za več informacij v zvezi z dogodkom nas lahko pokličete  na tel. št.: 041 334 616 ali 041 578 131

S spoštovanjem,
Ana Širca

 

NVO Dogodki

 

Razpisi


Kontakti

Vilharjeva ulica 14
SI-6230 Postojna
Tatjana Hvala
koordinatorka projektov
Ana Širca
svetovalka za razvojne projekte
Samo Vesel
vodja programskega sveta

Projekt delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru 11. prednostne osi Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne naložbe 2.11.4. Krepitev zmogljivosti za vse zainteresirane strani, ki izvajajo politike na področju izobraževanja, vseživljenjskega učenja, usposabljanja in zaposlovanja ter socialnih zadev, vključno prek sektorskih in teritorialnih dogovorov za spodbujanje reform na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, Specifični cilj 1: Okrepljena zmogljivost nevladnih organizacij za zagovorništvo in izvajanje javnih storitev.