Aktualno

Javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnega priznanja v mladinskem sektorju za leto 2017

6. september 2017

Povezava do vira: www.ursm.gov.si/

Urad RS za mladino je objavil javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnih priznanj v mladinskem sektorju v letu 2017.

Urad RS za mladino je objavil javni poziv za zbiranje predlogov za podelitev državnih priznanj v mladinskem sektorju v letu 2017. Rok za prijavo je 18. oktober 2017.

Državno priznanje je najvišje priznanje Republike Slovenije v mladinskem sektorju, s katerim želimo povečati prepoznavanje pomena mladinske politike, mladinskega dela in vloge organizacij, ki delujejo v mladinskem sektorju, za družbeni in ekonomski razvoj.

Podeljujejo se tri vrste priznanj. Dve vrsti priznanj se podeljujeta organizacijam ali posameznikom, le priznanje za kakovostno delo na področju mladinskega dela v daljšem časovnem obdobju se podeljuje samo posameznikom.  Ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič bo v okviru letnega posveta mladinskega sektorja konec leta razglasila letošnje prejemnike državnih priznanj v mladinskem sektorju.

Predloge za priznanja lahko posredujejo fizične in pravne osebe, razpisna dokumentacija in obrazec za predlog sta na voljo v priloženih datotekah.

Objava v Uradnem listu RS, št. 47/2017 z dne 1.9.2017.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.