Aktualno

Strokovna ekskurzija in okrogla miza - Uspešne zgodbe povečevanja dodane vrednosti in dostopnosti podeželskih proizvodov

11. junij 2018

Povezava do vira: https://www.umanotera.org/novice/strokovna-ekskurzija-z-ogledom-in-predstavitvijo-dobrih-praks/

Umanotera vas vabi, da na terenu in iz prve roke spoznate dve dobri praksi spodbujanja dostopnosti domačih produktov višje kakovosti, po katerih potrošniki vse bolj povprašujejo.

Okrogla miza in strokovna ekskurzija z ogledom in predstavitvijo dobrih praks Mlekarne Planika in Kmetijsko gozdarske zadruge Škofja Loka.

Na okrogli mizi v družbi uglednih gostov boste slišali, kako jim je uspelo – spoznali boste faktorje uspeha in večplastne koristi za proizvajalce, potrošnike in celotno lokalno skupnost. Predstavili bodo spodbude in načine, kako dobre prakse prenesti tudi v druga slovenska okolja.

Strokovna ekskurzija je namenjena predstavnikom občin, razvojnih agencij, LASov, zadrug, kmetij, podjetij, javnih ustanov, civilne družbe, interesnih in strokovnih združenj, ostalim zainteresiranim za podeželske skupnostne projekte ter medijem.

Obvezne prijave na prijavnici do zapolnitve mest (v primeru preseganja razpoložljivih mest bo udeležba omogočena po enemu predstavniku na organizacijo). Udeležba, vključno z avtobusnim prevozom in malico, je brezplačna. Dodatne informacije pri Gaji Brecelj na 01 439 4895, gaja@umanotera.org in na spletni strani www.DovoljZaVse.si.

Za skupen prevoz iz Postojne kontaktirajte Majo Modrijan, destilator.info@gmail.com.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.