Usposabljanja

Delavnica pravopisa

28. maj 2020 ob 18.00, Splet

Za nevladne organizacije je zelo pomembno, da je javnost obveščena o njihovem delovanju. To pa vsebuje tudi pisanje objav na družbenih medijih in spletnih straneh ter pripravo prispevkov za lokalne medije. Pri pisanju raznih objav pa se hitro zgodi, da nismo prepričani, ali je naš zapis pravopisno in slovnično pravilen. Za dober vtis pa je seveda poleg vsebine zelo pomembno, kako je objava napisana. Na delavnici bomo osvežili osnove pravopisa in se znova naučili, kako odpraviti najpogostejše napake, ki jih nehote delamo pri pisanju.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

 

Brezplačna delavnica je namenjena članom nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije. Potekala bo 28. maja ob 18.00 na spletu.

Teme, ki jih bomo obravnavali:
● uporaba velike in male začetnice,
● pravilna uporaba vejice,
● pika, vezaj, pomišljaj,
● kultura pisanja …

Usposabljanje bo izvedla profesorica slovenščine Maja Đević Prah.
Usposabljanje bomo izvedli preko spleta, s svojimi vprašanji in mnenji boste lahko sodelovali tudi vi.

Prijavljenim bomo dan pred delavnico po elektronski pošti poslali povezavo do dogodka. Zaradi načina izvedbe delavnice so prijave obvezne.

***
Aktivnost sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.