Aktualno

Crowdfunding za nevladnike

22. maj 2018

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/kaj-pocnemo/izobrazevanja/aktualna/crowdfunding-za-nevladnike/

Crowdfunding (oz. množično financiranje) je v zadnjih letih postal nadvse popularen način za zbiranje sredstev za zagon najrazličnejših projektov, tudi kar nekaj nevladniških.

Delavnico bo vodil Luka Piškorič, eden največjih poznavalcev crowdfundinga pri nas, udeleženci bodo spoznavali, kateri nevladniški projekti so sploh primerni za tovrsten način zbiranja zagonskih sredstev, katero crowdfunding platformo izbrati in kako kar najbolje izkoristiti kampanjo in kje se lahko skrivajo potenacialne pasti. Na delavnici boste lahko spoznali vse ključne vidike priprave in izvedbe uspešne kampanje množičnega financiranja ter začrtali razvoj svoje lastne kampanje.

Delavnica je namenjena tistim nevladnim organizacijam, ki se zbiranja sredstev na tak način še niso lotile, a tudi tistim, ki nekaj izkušenj že imajo, morda doslej niso bili uspešni, ali izkušnje in znanje želijo nagraditi. Na delavnico vabljeni tisti, ki se v svoji organizaciji ukvarjate z marketinškimi dejavnostmi, ste zadolženi za vodenje in financiranje projektov.

Kotizacija (cene vsebujejo DDV): za člane CNVOS - 20 % popusta: 76 €; redna cena: 95 €

 

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.