Aktualno

Preverite, ali ste na novem seznamu upravičencev do donacij 0,5 % dohodnine

11. junij 2018

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/novice/2120/preverite-ali-ste-na-novem-seznamu-upravicencev-do-donacij-05-dohodnine/

Nevladne organizacije obveščamo, da je vlada preteklo sredo potrdila seznam upravičencev do donacij 0,5 % dohodnine za leto 2018. Na njem so v skladu z zakonom o dohodnini tiste nevladne organizacije, ki so pogoje za uvrstitev na seznam izpolnile najpozneje 31. 12. 2017

Ker je v preteklih letih pri pripravi seznama prihajalo do napak in so nekatere organizacije sprva iz njega pomotoma izpadle, vse nevladne organizacije, ki bi morale biti na seznamu, pozivamo, da preverijo, ali so tudi res na njem.

V primeru, da na seznam pomotoma niso uvrščene, je potrebno obvestiti pristojno ministrstvo, saj je to tisto, ki je ministrstvu za finance poslalo seznam upravičencev, ki delujejo na njegovem področju. Obvestijo lahko tudi CNVOS, ki bo nato urgiral v njihovem imenu.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.