Aktualno

Pomagaj očistiti Slovenijo! Iščejo se koordinatorji akcije...

17. julij 2018

Povezava do vira: www.ocistimo.si

Okoljski izzivi potrebujejo našo takojšnjo pozornost. Zdaj je zadnji čas, da jih naslovimo. 15. septembra 2018 bo tretjič (in zadnjič) v zgodovini Slovenije organizirana nacionalna prostovoljska čistilna akcija.

Ekologi brez meja letos ponovno organizirajo vseslovensko čistilno akcijo Očistimo Slovenijo. Akcija v Sloveniji bo letos prvič del svetovne akcije za čisti in boljši svet - World Cleanup day 2018. Prav zato bo letos potekala jeseni, in sicer na isti dan kot v večini držav sveta. Namen letošnje akcije ni le čiščenje, veliko večji pomen bo na ozaveščanju o boljšem ločenem zbiranju odpadkov ter nenazadnje tudi o preprečevanju nastajanja odpadkov. Pridružite se nam tudi letos in postanite del globalne čistilne akcije. Okoljski izzivi potrebujejo našo takojšnjo pozornost. Zdaj je zadnji čas, da jih naslovimo.

Pri organizaciji in izvedbi akcije potrebujemo pomoč tako posameznikov kakor tudi lokalnih društev, skupnosti, šol in skupin, zato bo vsak par rok zelo dobrodošel. Vsi, ki bi bili radi del čiščenja, ozaveščanja in urejanja ter varovanja našega okolja, lahko vse potrebne informacije najdete na www.ocistimo.si ali naslovite vprašanja, predloge in pobude po elektronski pošti na lokalno@ocistimo.si.

 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.