Aktualno

EZD delavnica: Kako do uspešne prijave

30. maj 2019

KDAJ: 18. junij 2019 od 9. do 14. ure

KJE: CMEPIUS, Ob železnici 30a, Ljubljana

KDO: Vsi, ki vas zanima program Evropa za državljane (EZD), razmišljate o prijavi na program oz. imate projektno idejo, ki jo želite razviti.

Vabilo

Ne zamudite izjemne priložnosti in se udeležite delavnice »KAKO DO USPEŠNE PRIJAVE NA RAZPIS PROGRAMA EVROPA ZA DRŽAVLJANE«. V letošnjem letu je 2. september edini rok za prijavo projektov na ukrep projektov civilne družbe. Na ta rok so odprte tudi prijave za ukrepa Pobratenje mest in Mreže mest.

Na delavnici boste spoznali program in razpisno dokumentacijo ter izvedeli, na kaj morate biti pozorni, da bo imela vaša projektna prijava več možnosti za uspeh. Ob spoznavanju z razpisnim obrazcem boste aktivno sodelovali in razvijali vaše projektne ideje. Povabili smo tudi goste, ki nam bodo približali svoje projekte, sofinancirane iz programa EZD.

Na delavnico se lahko prijavite preko spletnega obrazca, do petka, 14. junija 2019.

Vse informacije najdete v priloženem vabilu in naši spletni strani https://www.cmepius.si/kako-do-uspesne-prijave-na-razpis-ezd/.

Vljudno vabljeni, da skupaj pripravimo in razvijemo vašo projektno idejo.

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.