Aktualno

Nacionalna konferenca: Poenostavitve občinskih razpisov

26. avgust 2019

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/novice/2360/nacionalna-konferenca-poenostavitve-obcinskih-razpisov/

Vabimo vas, da se udeležite nacionalne konference Poenostavitve občinskih razpisov, na kateri bomo predstavili različne možnosti poenostavitev na občinskih javnih razpisih. Na konferenci vam bomo predstavili načine poenostavitev, ki tako financerjem kot upravičencem olajšajo izvajanje aktivnosti in poročanje o rezultatih, hkrati pa omogočajo doseganje boljših rezultatov.

Na konferenci bodo predstavljeni raznoliki načini sodelovanja z občani in ustvarjanja spodbudnega okolja za tovrstno sodelovanje, hkrati pa bomo osvetlili tudi več primerov dobrih praks in vam omogočili, da svoje poglede in dileme delite s kolegi iz drugih občin.

Da bi spodbudili razmislek o boljših razpisih in nudili podporo uradnikom, smo že leta 2015 izdali Priročnik o izvajanju občinskih razpisov z dodatkom o uporabi predplačil. Še sveže iz tiskarne pa so Smernice o izvajanju občinskih razpisov, ki na kratek in preprost način razlagajo vse korake razpisnega postopka, hkrati pa posebno pozornost posvečajo uporabi pavšalov in drugih poenostavitev.

O vsem tem boste imeli priložnost razpravljati na prihajajoči konferenci.

Konferenca bo potekala 25. septembra 2019 od 9.30 do 13:30 v Tehnološkem parku, in sicer v konferenčni dvorani B23. Prosimo, da se na konferenco prijavite najkasneje do 20. septembra. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Vabljeni župani, občinski uradniki in člani ocenjevalnih komisij, seveda pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima.

Veselimo se druženja z vami!

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.