Aktualno

Šola za župane

22. september 2022

Pobuda Šola za župane je namenjena vsem kandidatkam in kandidatom za županska mesta in občinske svetnike na lokalnih volitvah 2022 in vsem nevladnim organizacijam v regiji.
V sodelovanju 12 regijskih stičišč bo Šola za župane v mesecu oktobru potekala po vsej Sloveniji.

Želimo si, da bi vsaka kandidatka oz. kandidat v sodelovanju prepoznal/a koristi za svoj cilj - pomagati izboljšati življenje ljudi v svoji občini.

V Šoli za župane si želimo predvsem sodelovanja med kandidati in nevladnimi organizacijami. S tem pa aktiviranje prebivalcev pri oblikovanju skupnosti, kot si jih želimo. S šolo za župane želimo spodbuditi volilce, da izberejo programe, ki so najboljša kombinacija za skupnost in okolje.

Kot predstavnike društev, zavodov in drugih nevladnih organizacij vas vabimo, da nam pomagate oblikovati vsebino Šole za župane oziroma nam poveste, kaj vi od lokalnih oblasti pričakujete. V ta namen smo pripravili anketo Za NVO: https://forms.gle/5MuFfVATVHeABoAG6

V naši regiji bo Šola za župane potekala 19. in 20. oktobra v Cerknici in Pivki. O podrobnostih poteka boste obveščeni naknadno.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.