Prijave


Izberite dogodke, ki se jih želite udeležiti:

  Po-stoj-na živi ulici in Tržnica NVO 2024
Postojna
8.9.2024 ob 15.00
Ime in priimek:   
E-pošta:   
Organizacija:
   
GSM:
Naslov:
Poštna številka:
   
Želite prejemati BOREO obvestila? DA, želim prejemati redna e-obvestila stičišča na zgoraj vpisan e-poštni naslov.
Potrebujete elektriko (5 €)?:
Imate kakšne dodatne potrebe za vaše aktivnosti?:
   
   
 

Z oddajo tega obrazca Mladinskem centru Postojna dovoljujem, da upravlja in obdeluje moje osebne podatke za namene organizacije in izvedbe projekta Regijsko stičišče NVO Primorsko-notranjske regije BOREO. Hkrati sem seznanjen/-a, da bo določen del podatkov (ime, priimek, organizacija) posredovan Ministrstvu za javno upravo, kot sofinancerju dogodka in, da bodo do teh podatkov imeli dostop tudi drugi organi nadzora nad porabo javnih sredstev.

Vaše osebne podatke bomo varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in se zavezujemo, da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projektne aktivnosti (zgornja navedba). Skladno z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na info@boreo.si.

 
Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.