Prireditve

PO-stoj-na živi ulici in tržnica NVO 2021

5. september 2021 ob 15.00, Postojna

Regijsko stičišče BOREO tudi letos prvo nedeljo v septembru predvidoma pripravlja dogodek Po-stoj na živi ulici, v okviru katerega bomo izvedli Tržnico nevladnih organizacij.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Vabimo Vas, da se nam pridružite in širši javnosti predstavite svojo organizacijo in vaše dejavnosti. Že lani smo se pri izvedbi morali prilagoditi epidemiološki situaciji in ukrepom, žal tudi letos situacija ni boljša, zato se bomo o načinu izvedbe odločali v avgustu.

Lokacijo vaše stojnice in možne aktivnosti vam bomo zaradi ukrepov, ki bodo veljali v času izvedbe, sporočili proti koncu avgusta.

Ker je število razpoložljivih stojnic omejeno, Vas prosimo, da se k udeležbi na dogodku prijavite. Prijave sprejemamo prek obrazca na spodnji povezavi do 1. avgusta 2021.

Veselimo se ponovnega sodelovanja z vami!

S spoštovanjem.

Ekipa Boreo

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.