Usposabljanja

Storytelling za nevladne organizacije

7. maj 2020 ob 17.00, Mladinski center Postojna (splet)

V nevladnih organizacijah se vsak dan zgodi veliko izjemnih in iskrenih zgodb, ki pa dostikrat ostanejo spregledane ali o(b)stanejo zgolj med člani društva. Svojo organizacijo javnosti najbolje lahko predstavimi preko dobre zgodbe.

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Na 3-urni delavnici boste spoznavali, kako in zakaj je dobro in koristno o svoji dejavnosti, programih in projektih pripovedovati skozi zgodbe - tako medijem, donatorjem, odločevalcem, prostovoljcem kot širši javnosti.

Delavnico bo vodil Uroš Bonšek, komunikator s 14-letnimi izkušnjami v javnem in nevladnem sektorju ter gospodarstvu. Za sabo ima mnogo uspešnih promocij kulturnih dogodkov, nevladniških zagovorniških akcij ter medijskih projektov. Je tudi avtor priročnika Storytelling za nevladne organizacije.

Delavnica bo izvedena preko spleta, o spletnem orodju in natančnem poteku delavnice boste vsi prijavljeni obveščeni preko elektronske pošte. Prijave na delavnico so zaradi načina izvedbe obvezne.

Spremljajte nas na Facebooku!

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.