Usposabljanja

Spletna stran

22. april 2021 ob 17.00, Splet

Kako zasnujemo spletno stran, ki bo obiskovalcu v 5 sekundah povedala kdo smo, kaj počnemo in kako lahko sodeluje z nami?

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Kako obiskovalca navdušimo za akcijo, ki si je želimo? Na delavnici bomo spoznali snovanje spletne strani po principu storybrand-a. Gre za snovanje vsebine na način, ki v ospreje postavi našega idealnega obiskovalca, našega junaka, ki ima problem, mi pa mu kot vodnik predstavimo optimalno rešitev. Model je uporaben za pripravo komunikacijskega materiala na vseh komunikacijskih kanalih, na delavnici pa bomo izvedeli kako ga uporabimo pri snovanju ali optimizaciji spletne strani.

Delavnica bo trajala 3 ure, izvedla jo bo Maja Lapajne.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave pa so obvezne. Delavnica bo potekala prek spleta. Na dan delavnice boste na elektronski naslov, ki ga boste navedli v prijavi, prejeli povezavo.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. Vsebina izraža mnenje avtorjev in ne predstavlja uradnega stališča sofinancerjev.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.