Usposabljanja

KOMUNICIRANJE UČINKOV DELOVANJA NVO

10. oktober 2022 ob 16.00, Zoom

Ni dovolj, da ste izjemni! Tudi drugi morajo razumeti, zakaj ste koristni.

Vabimo vas na delavnico o Komuniciranju učinkov delovanja NVO, ki bo v ponedeljek, 10. 10. 2022, od 16.00 do 19.30 prek zooma. Vodili jo bosta Tina Divjak, vodja zagovorništva na CNVOS, in Nina Narat Meden, strokovnjakinja za odnose z javnostmi.

Na delavnici se boste naučili na razumljiv in zanimiv način predstaviti, kaj delate v vaši nevladni organizaciji. Nevladniki_ce smo pogosto tako vpeti v svoje delo, da nam včasih zmanjka pravih besed za opisovanje, kaj počnemo. Kako svoje delo predstaviti različnim javnostim, od županje, do soseda, tašče, ali pa novinarjem lokalnega časopisa? Spoznali boste praktične napotke in primere, ki vam bodo v pomoč pri izboljšavi vašega komuniciranja.

Prijave sprejemamo prek spletne prijavnice - najkasneje do 6. 10. 2022.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Zaželeno je, da ima organizacija vzpostavljeno in delujočo spletno stran. Ob sprejeti prijavi boste prejeli povezavo do delavnice.

Spremljajte nas na Facebooku!

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.