Usposabljanja

Priprava grafičnih vsebin za družabna omrežja

6. april 2023 ob 17.00, Splet

Bi se radi naučili ali osvežili svoje znanje glede priprave grafičnih vsebin za objave svoje organizacije na socialni omrežjih?

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Pripravili smo delavnico, na kateri boste izvedeli vse o tem, kako za vaš NVO pripraviti lepe in privlačne grafične vsebine, ki bodo popestrile vaše objave in storyje na facebooku ali instagramu.

Canva je spletni program, ki je uporabniku prijazen in omogoča urejanje in pripravo slikovnega materiala na enostaven način brez dolgotrajnih tečajev ali usposabljanj.

S pomočjo praktičnih primerov in ustvarjalnih idej se bomo naučili, kako enostavno pripraviti slikovne materiale, ki jih potrebujete.

Delavnica bo potekala 6. aprila 2023 ob 17.00 preko spletne platforme Zoom, trajala bo dve uri. Skozi spoznavanje Canve vas bo vodila Jerneja MIlost.

Delavnica je brezplačna, prijave pa so obvezne. Prosimo, da se prijavljeni delavnice tudi udeležite.

Na e-naslov, ki ga boste navedli ob prijavi, boste na dan delavnice, prejeli povezavo do zoom srečanja.

Povezava do delavnice: https://us06web.zoom.us/j/83818534356

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

 

 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.