Aktualno

Nizozemski helsinški odbor vabi na predstavitev projekta Catalyst of Change in delavnico prijave na razpise

16. oktober 2023

Povezava do vira: https://www.cnvos.si/aktualno/9037/nizozemski-helsinski-odbor-vabi-na-predstavitev-projekta-catalyst-of-change-in-delavnico-prijave-na-razpise/

Nizozemski helsinški odbor 26. oktobra ob 15.30 organizira predstavitev projekta Catalyst of Change in delavnico prijave na razpise. Usposabljanje bo potekalo v dvorani Dijaškega doma Tabor, Kotnikova ulica 4, 1000 Ljubljana.

V luči vedno večjega omejevanja prostora delovanja civilne družbe si Nizozemski helsinški odbor s projektom Catalyst of Change prizadeva prispevati k ustvarjanju spodbudnega okolja za civilno družbo v petih članicah EU, ki se soočajo s hudo potrebo po okrepitvi civilne družbe: Romuniji, Bolgariji, Hrvaški, Sloveniji in Portugalski. V okviru teh prizadevanj bodo delili tudi finančna sredstva za zagovorniške projekte lokalnih organizacij, ki se ukvarjajo z okoljem, spolom in vladavino prava.

Na usposabljanju bosta predstavnici Nizozemskega helsinškega odbora predstavili vidike projektnega upravljanja, od razvoja uspešnih projektov (tudi v okviru Catalyst of Change razpisov), vzpostavitve učinkovitih zagovorniških mrež in komuniciranja do priprave proračuna in spremljanja izvedbe projekta.

Za udeležbo se prosim prijavite na tej povezavi.

Usposabljanje je del programa konference o digitalni suverenosti, ki jo organizirajo na inštitutu Danes je nov dan. Vljudno vabljeni tudi na konferenco, več o dogodku na: https://disco.si

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.