Aktualno

Natečaji prostovoljstva

20. marec 2024

Povezava do vira: https://www.prostovoljstvo.org/priznanja-nagrade-natecaji?utm_campaign=prostovoljske-novice-439&utm_medium=email&utm_source=mail-marketing

Objavljeni so natečaji za podelitev nazivov v slovenskem prostovoljstvu. Poznate odličnega mentorja prostovoljcev? Vas je navdušila novinarska zgodba o prostovoljcih? Ste na vaši šoli aktivno udeleženi v prostovoljstvu ali pa morda vključeni v projekt medgeneracijskega prostovoljstva? Ste zaposleni v javni upravi in aktivno prostovoljite? Je vaša občina prijazna prostovoljcem?

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, koordinatorica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, razpisuje natečaje za nazive, ki jih bomo podelili v šestih kategorijah:

 

Rok za prijave je 31. marec 2024, razen za Junake našega časa, kjer je zadnji datum 22. april 2024. Prijave se letos prvič zbirajo samo prek elektronskih obrazcev.

Nazive bodo razglasili na Slovesni dan prostovoljstva, 21. maja 2024.

Spremljajte nas na Facebooku!


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.