Aktualno

Javno povabilo k vpisu na Seznam koordinatorjev za zagotavljanje podpore pri prijavi na javni poziv in izvedbi projekta

10. julij 2024

Povezava do vira: https://ekosklad.si/informacije/o-skladu/zaposlitev/javno-povabilo-k-vpisu-na-seznam-koordinatorjev-za-zagotavljanje-podpore-pri-prijavi-na-javni-poziv-in-izvedbi-projekta

Želite postati koordinator vlagateljem iz energetsko revnih gospodinjstev, ki se nameravajo
prijaviti za nepovratna finančna sredstva za prenovo svojih stavb, in za to prejeti plačilo?

Eko sklad vabi vse nevladne organizacije, zavode, samostojne podjetnike in vse zainteresirane pravne osebe, ki bi želeli nuditi pomoč vlagateljem iz energetsko revnih gospodinjstev pri oddaji vlog in izvedbi projektov, da se prijavijo na Javno povabilo k vpisu na Seznam koordinatorjev za zagotavljanje podpore pri prijavi na javni poziv in izvedbi projekta.

Namen povabila je nudenje pomoči potencialnim vlagateljem oziroma energetsko revnim gospodinjstvom na Javnem pozivu ZER 2024 Nepovratne finančne spodbude za zmanjševanje energetske revščine (Javni poziv ZER 2024). Vlagatelji, ki bodo izpolnjevali pogoje navedenega poziva, bodo pridobili spodbudo za investicije v energetsko prenovo svojih stavb.

Prijavitelji bodo ob izpolnjevanju pogojev in podpisu pogodbe uvrščeni na seznam koordinatorjev, ki bo objavljen na spletni strani Eko sklada in bo na voljo za potencialne vlagatelje. Obseg in predvidene aktivnosti koordinatorja so podrobneje navedene v Javnem
povabilu za koordinatorje.

Za vse zainteresirane bo Eko sklad izvedel informativno delavnico, ki bo v sredo 17. 7. 2024 ob 13.00 preko Zoom povezave: https://us06web.zoom.us/j/87436893683 (Meeting ID: 874 3689 3683). Na njej se boste seznanili s pogoji in zahtevami Javnega poziva ZER 2024 ter z načinom zagotavljanja podpornih aktivnosti vlagateljem.

Koordinatorji bodo za opravljene svetovalne ure prejeli plačilo v višini urne postavke 30 EUR skladno z obsegom aktivnosti, določenim v 2.1 tč povabila.

Več informacij najdete na tej POVEZAVI.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.