Projektna akademija

Igraje do učinkovitega učenja in dela

7. oktober 2021 ob 18.00, splet

Seznami, ki si jih moramo zapomniti, obveznosti, ki se nabirajo ena na drugo, tesni roki za oddajo projektov, težave pri iskanju idej, odlašanje z najpomembnejšimi stvarmi, slaba volja, ker si ne zapomnimo in ker nam možgani kdaj kar zamrznejo …

Prijava na dogodek je obveznaPrijava >>

Kaj pa, če vam povemo, da za vse te težave obstaja rešitev? Rešitev tako za mlade prostovoljce, ki se projektov šele lotevajo, kot za stare NVO mačke, ki jih je treba samo spomniti, da so stvari, ki jih delamo in ustvarjamo na novo, sila preproste.

Vabimo vas na delavnico Učenja učenja. Potekala bo prek videokonference. Vsi prijavljeni udeleženci, boste pred delavnico dobili dve kratki domači nalogi, ki vam bosta pomagali, da boste iz delavnice potegnili kar največ novega znanja za nadaljnje učinkovito delo v vaši organizaciji. Trajala bo dve šolski uri. Delavnico bo izvajala Livija Rojc Štremfelj. Udeležba je brezplačna.

Aktivnosti sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za razvoj NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.