Usposabljanja

Abc pisanja projektnih prijav - od ideje do projekta – v živo

29. februar 2024 ob 9.00, sejna soba CNVOS, 4. nadstropje, Povšetova 37, Ljubljana

Vabljeni na enodnevno delavnico pisanja projektnih prijav. Vodila jo bo Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, ki je v svojem 15-letnem delu v nevladnem sektorju uspešno spisala in izvedla več kot 100 projektov. Strnjeno vam bo predstavila učinkovite načine oblikovanja projektne ideje, razvoja projekta ter uporabe primernega in prepričljivega 'projektnega jezika'.

Uvodoma bo Veronika predstavila, kje in kako najti ustrezen razpis in kako poiskati projektno idejo, ki bo skladna z zahtevami razpisa. V nadaljevanju bo spregovorila o tem, kako opredeliti namen, cilje in rezultate ter kako opredeliti aktivnosti, s katerimi boste lahko cilje in rezultate dosegli. V zadnjem delu srečanja pa se bo posvetila še opredelitvi kazalnikov, s katerimi preverimo, ali smo s projektom dejansko dosegli to, kar smo želeli. Predavateljica vas bo opremila še z nekaj praktičnimi triki, kako prijavo narediti ocenjevalcem bolj všečno.

Delavnica je namenjena začetnikom na področju razvijanja idej in prijav na razpise in tistim, ki ste se s prijavami že srečevali, pa pri tem niste bili uspešni.

Obvezna je PRIJAVA na dogodek.

Spremljajte nas na Facebooku!

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.