Jesenska melanholija

Se mi zdi, da je jesen vsako leto krajša. Še ni dolgo, kar se je pričela in smo tudi mi začeli občudovati obarvano naravo, pa je že skoraj zima tukaj. No, zima še ne, novoletna darila za partnerje pa bi že skoraj morala biti pripravljena. Ali pa vsaj koledarji v tisku.
Tudi lani novembra smo razmišljali podobno. S koledarji in voščilnicami se je mudilo, itak smo bili pozni. Sem prepričana, da smo si obljubili, da bomo vse to letos uredili že prej. No, nismo. Spet se november bliža koncu in spet hitimo s koledarji in voščilnicami. Poleg ostalega dela, seveda. Tole je vseeno samo za zraven.
In pri tem našem rednem delu opažamo, da nismo edini, ki nam jesen kar beži. Še spomladi so bila naša izobraževanja res dobro obiskana. Dodobra smo obdelali tematike, povezane s komuniciranjem, pa javnim nastopanjem in razpisi. Po vaših odzivih smo tudi predavatelje dobro izbrali, saj smo prejeli kar nekaj pohval. Teh nekaj jesenskih izobraževanj pa nam kar ne uspe izpeljati. Vsi smo naveličani nenehnih izobraževanj, zoomov, srečanj. Po eni strani si želimo druženja, po drugi pa bi bili kar doma in prespali tole jesen in zimo. Pomladi bo menda boljše.
Mi se seveda ne damo. Izobraževanja smo prestavili na čas po novem letu, za svetovanja pa smo še na voljo. Za vse se lahko dogovorimo prek zooma ali pa tudi v živo. Seveda pripravljamo tudi nove akcije. Nekaj bo nacionalnih, ki jih pripravljamo vsa stičišča, združena v blagovno znamko zaNVO, nekaj pa čisto naših. Več pa v prihodnje.
Če tudi vas grabi jesenska melanholija, si privoščite jabolčni štrudl. Po stanovanju bo lepo zadišalo in vas razvedrilo. Če vam kak košček ostane, ga bomo veseli. Vonj po cimetu v pisarni nikoli ni odveč.

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.