Kam? Komu? Zakaj? Turizem!

Turizem smo ljudje
Večkrat lahko slišimo, da v Sloveniji živimo v stiku z naravo, spoštujemo lokalno in čutimo zeleno. In da na takšen način želimo razvijati tudi turizem, ki ga zaznamuje izredna raznolikost pokrajin ter doživetij na majhnem prostoru. Vse to pa ne gre brez ljudi. Brez organizacij, ki delujejo na področju turizma in gastronomije. Poseben poudarek turizmu dajejo tudi številna društva, ki nas s svojim delovanjem, uprizarjanjem in opominjanjem na našo naravno in kulturno dediščino redno spominjajo, da le s sodelovanjem lahko gostu ponudimo dogodivščino, ki  jo pričakuje.


Se znamo promovirati?
Za promocijo slovenskega turizma zelo dobro in učinkovito skrbi Slovenska turistična organizacija, ki v svojo promocijo aktivno vključuje tudi programe številnih slovenskih turističnih društev in zvez društev. Za promocijo turizma imamo veliko možnosti, vprašanje je le, ali jih znamo izkoristiti. Veliko je organizacij s področja turizma – TZS, RRA, LTO, DTN ... V sodelovanju z njimi lahko izkoristimo svojih pet minut in jim predamo naše sporočilo. Za  društva so promocijsko zelo pomembni dnevi sejem Alpe Adria in Dnevi slovenskega turizma, kjer imamo tudi nevladniki svojo priložnost predstavitve. Mi smo tisti kreatorji turizma, ki ustvarjamo doživetja. Zato ne iščite izgovorov, kaj vse se ne da, kajti: "Zdaj je čas, moja Slovenija!"

 

Petkova iskrica
Ljudje vedno iščemo in preizkušamo različne načine, da bi se počutili bolje. Eden najbolj poučnih in zabavnih so zagotovo izleti in potovanja.
Ker ozdravijo zlomljeno srce. Ponovno zanetijo iskro. Pomagajo zrasti. Prav to so dosegli v zavodu Ars Viva, ki so letošnji prejemniki nagrade Jakob za najbolj inovativno kolesarsko doživetje. Iskrene čestitke!


 

Spremljajte nas na Facebooku!

NVO Dogodki

 

Aktualni razpisi


Kontakti

Sedež: Vilharjeva ulica 14 Pisarna: Veliki Otok 44b 6230 Postojna
Tatjana Rant
vodja projekta
Tina Žigon
strokovna sodelavka
Samo Vesel
strokovni sodelavec

Naložbo sofinancira Republika Slovenija iz Proračuna RS za leto 2019–2023 v okviru proračunske postavke PP 180151 – Sklad za nevladne organizacije.